21 iun. 2013

Campofrio - libre de compromisos

Mancarea cu specific spaniol este varianta sanatoasa a iubitorilor de carne.

In cadrul evenimentului Campofrio -  15 ani in Romania, aniversat alaturi de persoane dragi, jurnalisti si bloggeri  de cooking cunoscuti, am fost invitati sa exploram o lume libre de compromisos cu cele mai bune specialitati preparate din carne.












Iata ce bunatati am gustat:
  • Jamon Serano Campofrio 
  • Gazpacho Andaluz ( supa rece Andaluza din legume proaspete crude :rosii,ardei,ceapa,usturoi,castraveti,paine si foarte multa dragoste.)
  • Sos AliOli (usturoi, ulei,lapte si foarte multa dragoste)
  • Platouri reci cu specialitati Campofrio:  rulouri de salam picant cu boquerones / Queso curado (branza de oaie madurata tipic spaniola) / Chorizo / Salam picant / Salchichon
  • Migas de chorizo Campofrio ( cartofiori prajiti taiati foarte subtire cu chorizo Campofrio si ou amestecate cu putin usturoi)
  • Gambas al ajillo (creveti prajiti in ulei de masline cu usturoi si chili)
  • Paella de chorizo Campofrio si fructe de mare( paella mancare tipica valenciana orez cu ceapa ardei sos de rosii supa de peste boia usturoi chorizo si fructe  de mare)
  • Sorbete de limon al cava ( sorbete de inghetata de lamaie cu vin spumos)
  • Tarta de manzana con helado de vainilia (tarta de mere cu inghetata de vanilie)


Gazdele evenimentului au fost Sorin Barbu (proprietar restaurant Alioli) si bucatarul sef Juan, care a gatit Paella de chorizo Campofrio.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu