23 mar. 2012

A ajuta înseamnă a face, concret, ceva

Este şi cazul unor vedete îndrăgite de la noi, printre care Cabral, Andreea Pătraşcu, Mădălina Drăghici şi Roxana Ciuhulescu care s-au alăturat campaniei World Vision.
Campania adresează problema a peste 150 de copii din comuna Rebricea, județul Vaslui care, pentru a ajunge la școală, sunt nevoiți să meargă pe jos 10 kilometri. Acțiunea caritabilă s-a desfășurat în cadrul KFC Dorobanți și a avut ca scop stimularea strângerii de fonduri în vederea achiziționării unui microbuz școlar. Astfel, timp de două ore, cele patru vedete s-au implicat activ și au încurajat clienții restaurantului să ajute copiii din comuna Rebricea prin donații punctuale în valoare de 5 lei. În schimbul acestei sume, Cabral, Andreea Ibacka, Roxana Ciuhulescu și Mădălina Drăghici au oferit donatorilor câte un magnet inscripționat cu numele campaniei.
La finalul evenimentului, vedetele au oferit autografe pe cămașa pe care a purtat-o, obiectele vestimentare urmând să fie licitate pe pagina de Facebook a World Vision Romania. Banii vor fi direcționați către campania „Eu cum ajung la școală?”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu