25 nov. 2009

Virtual Bucharest implineste 1 an


Duminica, 29 noiembrie, Virtual Bucharest împlineşte 1 an de la deschiderea oficială. Cu această ocazie, sunt în pregătire o serie de evenimente speciale care se vor desfăşura pe parcursul mai multor zile, începând cu sâmbătă, 28 noiembrie. La 1 an de la deschiderea Virtual Bucharest, există deja 70.000 de conturi din România şi cam de 5 ori mai mulţi utilizatori activi decât în 2008.

Sâmbătă, 28 noiembrie este o seară specială a DJ-ilor. Cei mai cunoscuţi DJ români din Second Life vor mixa în Virtual Bucharest în reprize de câte 2 ore fiecare. Duminică, 29 noiembrie se pregăteşte o seară de gală şi 2 concerte live ale unora din cei mai cunoscuţi şi premiaţi artişti din spaţiul virtual - Joaquin Gustav - un chitarist argentinian din Buenos Aires -
http://www.purevolume.com/joaquingustav şi Brad Monnet - un pianist foarte talentat din Rotterdam - http://www.thejazznetworkworldwide.com/profile/joozz. Ziua de 1 Decembrie va fi marcată prin inaugurarea unei noi expoziţii cu imagini vechi ale Bucureştiului, în parteneriat cu Alex Gălmeanu şi cu site-ul http://www.muzeuldefotografie.ro/, amenajarea unui spaţiu de informare despre semnificaţia zilei naţionale a României şi un eveniment special care va fi promovat în comunitatea internaţională de utilizatori. De asemenea, se află în pregătire şi un concert live special pentru Virtual Bucharest al unei cantăreţe renumite din România. (Foto - bebelushele in SL)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu