23 oct. 2008

Sunt depedenta

Sunt depedenta. Dependenta de internet, bloguri, My Space, Twitter, FaceBook, CNN. De muzica, emotii si cuvinte. De fapt imi place sa fiu prezenta acolo unde se intampla ceva, acolo de unde porneste zvonul sau de unde ia fiinta samburele de criza. Nu mai accept granite sau limite in comunicare pentru ca ele au existat intotdeauna doar in mintea noastra. Lucrurile se intampla si fara noi. De aceea pornesc la drumul unui blog personal intrebandu-va: "daca un copac cade in padure si nu e nimeni acolo, se aude?".

Va invit sa discutam, sa conversam, sa ne folosim de lucrurile care se intampla pentru a le cunoaste, pentru a avea acces la ele prin noi, impreuna.

Alina

3 comentarii:

  1. Sunt lucruri care se intampla si pe care nu le afli niciodata, si lucruri pe care le afli tarziu, sau prea tarziu, sau cand nu mai conteaza. Cele mai dureroase situatii sunt cele in care iti dai seama ca drumul tau ar fi fost cu totul altul, sau ar fi putut sa fie, daca erai acolo cand copacul cadea. Bineinteles, nu poti sa fii langa toti copacii care cad.

    RăspundețiȘtergere
  2. As putea fii eu langa copac si sa vin sa iti spun dupa cum s-a auzit. Sau, sa il vad deja cazut dar sa am abilitatea de a-mi imagina cum a sunat caderea lui. Tocmai pentru ca nu putem fi langa toti copacii care cad. Eu nu pot fi sau tu. Dar noi suntem sau ajungem dupa.

    Incerc sa ofer o imagine a dimensiunii comunicarii. Este inspaimantator de surprinzatoare. Acum, mai mult ca oricand, comunici in timp real si nu apuci sa scrii ca acel ceva deja s-a schimbat. Ma sperie ca pana ajungi sa citesti tu ziarul de a doua zi, lucrurile deja s-au consumat sau au redevenit altceva.

    Asistam la alegerile din SUA pe CNN, life. Obama si Palin sunt doar doua figuri care coloreaza spatiul virtual chiar acum. De fapt isi construiesc credibilitatea prin imagini virtuale si vorbe ascultate la casti. Comunicarea are o dimensiune mondiala. Si vor fi alesi pentru ca reusesc prin asta sa fie langa toti copacii care cad in acelasi moment.

    RăspundețiȘtergere