14 feb. 2012

Vreau sa traiesc!

Fumatul nu ajuta la nimic. Nu scade nivelul de stres, nu iti aduce fericirea, nu te face mai important.Insa iti creeaza dependenta si, in final, boala, o boala incurabila. Am revazut aici si aici povestea unui  fumator care a inteles cat de mult pretuieste viata doar atunci cand a fost prea tarziu pentru el. Ceea ce a facut el a fost sa ne dea un exemplu ca poti plati cu viata pentru un viciu urat si nefast. Pentru noi mai exista o sansa, inca.

M-am apucat de fumat la 16 ani. Am fumat 10 ani si am renuntat. Eram cat pe ce sa recidivez la inceputul anului 2012, asta poate si ca o confirmare a faptului ca sunt un om slab si inconstient. Atat stiu, vreau sa traiesc. Viata este lucrul meu cel mai de pret. Restul e nimic.

In Romania, Programul National Stop Fumat va poate sustine daca va decideti si sunteti convinsi ca vreti sa renuntati. Detalii gasiti pe site-ul programului, dar si pe pagina de Facebook a programului initiat de Ministerul Sanatatii cu sprijinul Institutului Marius Nasta. Sa fiti sanatosi si iubiti:-D

Un comentariu:

  1. Niciodată n-am dat peste un blog al unei foste fumătoare care să aibă atâtea articole anti-fumat; e o surpriză plăcută :-)

    Să dea Dumnezeu ca, nimerind pe aici, şi alţii să primească sfatul de a se lăsa. Uşor nu este, dar iată că unii reuşesc!

    RăspundețiȘtergere