19 feb. 2009

Would you ...

... be my Valentine ... and my friend's also? Orice am adaugat dupa semnul exclamarii am sters, mi s-a parut nepotrivit. Chiar nu mai stiu ce as mai putea spune in plus.

4 comentarii:

  1. Nu cred ca e nimic de spus...în plus. Dar presa bate mult saua pe fenomenele negative: crime, violuri, tâlharii, care exista de cand exista si rasa umana. In Italia sunt si multi romani care-si vad de munca lor, dar nu fac, vezi Doamne, nimic spectaculos. Vezi si comentariile puse de rromânii verzi la articol: castrare, pedeapsa cu moartea. Citeam de curand pe un blog ca suntem o societate agresiva. E normal sa nastem monstri in cazul asta, sau nu? Toti se plang ca romii nu se lasa integrati, eu nu cred ca vina este numai de partea lor, radacinile raului sunt mult mai adanci, pornesc de la lipsa educatiei copiilor si de la aversiunea si agresivitatea continua a romanilor "albi" fata de romi. Evident, nici eu nu am solutii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact. Oamenii sunt rai de la natura. Din pacate. Indiferent de tara, rasa, sex. Educatia ii socializeaza. Rasism, xenofobie, alta poveste care porneste, de fapt, tot de aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si daca presa lor exagereaza ( ceea ce sustin si eu , unde este PR-ul nostru de tara ?:)atat de mult s-a vbit de un brand de tara, de imagine, de spune-i tu cum vrei. Ce s-a intamplat cu ceea ce se numeste lobby ? cuvinte straine pentru cine trebuie sa inteleaga

    RăspundețiȘtergere
  4. @Malko - brandingul de tara in Romania este doar o vorba pe care ne place sa o folosim. Nimeni nu face, efectiv, ceva pentru schimbare. O initiativa dragutza, de fapt o premisa indrazneata de branding de tara, intr-o forma mai non-conventionala, este Virtual Bucharest, platforma virtuala in Second Life, proiect initiat in noiembrie 2008 de Aura Tatu cu sprijinul meu, pe parte de PR, ca angajat al Rogalski Grigoriu Public Relations.Daca toata lumea ar gandi ca Aura si daca toti ar adauga cate un fir de nisip cu intentii constructive, ne-am bucura si noi in 10 ani de nisipurile de aur. Din pacate, nationalismul la noi lipseste poate si din prea multa dezamagire care dureaza din totdeauna. Nu-ti mai vine sa zici: "Sunt roman!", ca te injuri, de fapt, singur. Toti credem asta, oricat de cinici am fi. Problema este ca peste tot sunt oameni care fac rau, dar in tari precum Romania, in care totul functioneaza dupa ureche si toate se intampla din mai rau in mai rau, suma celor care actioneaza instinctual creste si va creste si mai mult. Desteapta-te Romane ar trebui inlocuit cu "fereste-te romane" de tine insuti.

    RăspundețiȘtergere