12 dec. 2008

Bancherii au luat o hotarare

Bancherii au luat o hotarare asupra propunerilor de modificare a Regulamentului de creditare. Gradul maxim de indatorare nu ar trebui sa depaseasca 65% in cazul creditelor garantate cu ipoteca. Mai multe detalii gasiti aici.

4 comentarii:

  1. marea problema a bancilor e ca tot mai multi romani nuy mai au bani sa-si plateasca ratele la credit. iar la anul e posibil ca situatia asta sa se acutizeze, din cauza cresterii somajului. spre totusi sa nu fie asa si sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mai e problema ca nu mai au acces la credite. De aici toata rocada economica

    RăspundețiȘtergere
  3. Of, si daca ar avea acces la credite, apoi s-ar intampla ca in USA...problema este ca bancile ba imprumuta pe cine nu trebuie, ba nu mai imprumuta pe nimeni, strategie ioc. Ia sa le faca Parazitii o cantare (am ajuns sa cred ca sunt singurii care vede lucrurile asa cum este ele)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anto - Adica cei care au bani impozabili nu sunt, obligatoriu, si cei mai buni platnici. Eu mi-am rambursat anticipat aproape tot creditul de nevoi personale si asta nici intr-un an. Asta ar trebui sa fie criteriul cel mai important de evaluare a calitatii clientului potential si nu doar cat are persoana pe cartea de munca.

    RăspundețiȘtergere